Uskoro Snow Dance festival u Ski centru Vučje, Crna Gora

Ski centar Vučje biće, 14. i 15. marta, domaćin prvog Snow Dance festivala. Kako je saopšteno iz Ski centra Vučje, snijega ima dovoljno i biće ga do aprila. Centar radi bez prekida, a ovog vikenda će organizovati prve promo žurke.
Ski_centar_Vucje_Montenegro_center_Crna_Gora_mountains_planine_snow_festival_SARS_music_toursim_turizam_vijesti_No_Limit_InfoSnow Dance festival se sastoji od muzičkog i sportskog dijela.

Glavne zvijezde muzičkog dijela biće članovi jednog od najpopularnijih bendova regiona -S.A.R.S.

“Oni su već poručili da su spremili nezaboravno druženje. Domaćin je Niggor koji će voditi i off program, koji počinje nekoliko dana ranije, u više gradova Crne Gore, sa finalnom žurkom na Trgu slobode u Nikšiću, u četvrtak 12. marta”, navodi se u saopštenju Ski centra Vučje.

Play lista bendova i dj-eva biće kompletorana za nekoliko dana. Na žurci će se izvlačiti i startni brojevi za extremne discipline u snowboardu.

“Naime, od srijede se već prijavilo dvadesetak bordera iz regiona. Već možemo garantovati da će svi posjetioci Big air skokova vidjeti pravi spektakl. Tu su najbolji iz Srbije i BIH, a najavili su se i Makedonci. Učešće naših se podrazumijeva i njih će biti oko 30 i biće posebno bodovani i nagrađeni”, navodi se u saopštenju.

Ukupni fond novčanih nagrada je 2.000 eura, za najbolje u Big airu i boardcrossu, najtežim i najatraktivnijim disciplinama.

Pored toga, najbolji u domaćoj konkurenciji, pioniri, žene i veterani, dobiće i sportsku opremu ukupne vrijednosti oko 2.000 eura. Oko 1.000 eura vrijede i posebne nagrade, kao što su ljetovanja.

Oko 100 posjetilaca uoči i za vrijeme festivala biće nagrađeni prigodnim poklonima.

U Ski centru Vučje najavljuju još sadržaja koji će se, kako ističu, po prvi put biti vidjeti u Crnoj Gori.

“Svi posjetioci 14. i 15. marta iz Nikšića i nazad putovaće besplatno, zahvaljujući podršci lokalne uprave.Biće besplatan i parking. Kompletan sektor za Snow Dance je iza hotela, dakle odvojen od skijališta koje će normalno raditi. Tu će biti instalirano sve, od stejdževa i  sankova do montažnih toaleta”, zaključeno je u saopštenju.

Za više informacija, posjetite zvanični websajt Ski centra Vučje:
http://vucje.me/

Izvor: cdm.me

Leave a Reply