Travel Photos-Luxury Underwater Villas in Dubai

Volite da ronite, obožavate morski svijet i da možete živjeli biste pod vodom? Ukoliko su odgovori na ova pitanja potvrdni, za vas postoji idealno rješenje – kupite vilu u Dubaiju.
The_Heart_of_Europe_villas_Dubai_turizam_tourism_travel_putovanja_vile_zanimljivosti_vijesti_No_Limit_Info_underwater_podvodni
heart-of-europe_1Kompanija “The Heart of Europe” u Dubaiju pravi 42 luksuzne trospratne vile, čiji će se najniži nivoi nalaziti četiri metra pod vodom. Ispod nivoa mora biće kuhinja, dnevna soba i kupatilo. Ostali spratovi ovih luksuznih građevina biće iznad površine mora.
Underwater-_villas_dubai_2Ukupna površina ovih vila biće oko 160 metara kvadratnih, a cijena ovakve jedne kuće iznosiće oko 1.200.000 eura, piše Telegraf. Iz kompanije koja pravi ove nevjerovatne kuće navode da će one biti izrađivane na suhom, a da će potom biti transportovane do mora gdje i pripadaju.
BAA146
underwater_villas_restaurant_dubai_The_Heart_of_Europe_podvodne_vile_vijesti_zanimljivosti_turizam_No_Limit-InfoPrva ovakva kuća trebalo bi da bude “porinuta” 2016. godine.

Izvor: Tuzlanski.ba

Leave a Reply